Poštovani posetioci, dragi prijatelji!

Zbog odluke inspekcijske službe Ministarstva zdravlja i Javne agencije za lekove i medicinske proizvode, bili smo primorani da ukinemo web stranicu www.cansave.org  za opštu javnost tako da svako ko je bio zainteresovan za sadržaj ove web stranice nije mogao pristupiti sajtu. Nažalost, ovo je otišlo toliko daleko da ograničava osnovno i Ustavno pravo slobode izražavanja i informisanja u Sloveniji.

Očigledno je da ljudi nemaju pravo da znaju šta im je sve dostupno (osim zvaničnog lečenja u Sloveniji) u drugim delovima sveta, kako bi se odlučili na koji način žele da se leče. Sve to ukazuje na to da su obolelim osobama dostupni samo oni načini koji imaju saglasnost Ministarstva zdravlja i Agencije za lekove koja se nalazi u njenom sastavu. Ne smemo čak ni da obavestimo javnost o drugim metodama i oblicima prirodnog lečenja. O tome šta se može registrovati, odlučuju isti oni koji nam zabranjuju da informišemo javnost, tako da su pacijenti u sistemu lečenja na žalost samo brojevi koji nemaju pravo da budu potpuno obavešteni, a kamoli da se tretiraju na drugi način nego što su oni propisali. Naše informisanje obolelih i pomoć je bila strogo procenjena kao vršenje zdravstvene delatnosti što naravno nije tačno. U njihovoj odluci se zahtevalo da odmah i trajno povučemo sa naše internet stranice sve tekstove o:  Imuno GcMAF terapiji, intravenskim visokim dozama vitamina C i amigdalina B17, kubanskim vakcinama protiv tumora mozga Cimaher i karcinoma pluća Cimavax, terapiji medicinskim destilovanim petrolejom i petrolejom sa crnim orahom, propolisom, karanfilićem i gorkim pelinom.

Iskreno Vam se izvinjavamo zbog ovoga.

https://www.youtube.com/watch?v=ca9fWSUp2fQ

Međutim, da bi se svim građanima, obolelima i njihovim porodicama omogućilo da dođu do informacija preko sadržaj sajta www.cansave.org, Centar CanSAVE  je postao  " Udruženje  Zagrljaji zdravlja". To znači da svako ko je član Udruženja ili želi da postane član ovog udruženja ima  trajan  i slobodan pristup web stranici www.cansave.org   CanSAVE  sadržaja. Članstvo je besplatno I bez ikakvih obaveza (pretplate i reklama nema!).  Svako može da se pridruži tako što će popuniti OVAJ OVDE OBRAZAC za registraciju svojim podacima koji ostaju tajni. Da biste dobili pristup sajtu potreban je samo jedan minut. Nakon registracije, imate trajni i neograničen pristup sadržaju web stranice www.cansave.org. Imaćete pristup informacijama o raku, bolestima, mogućim tretmanima, o tome gde se možete lečiti u inostranstvu, kakav je tretman, ukratko o svemu što obolelu osobu najviše zanima. Članovi društva  se u zatvorenom krugu (u prostorijama udruženja i na svojoj internet stranici), po zakonu, mogu informisati jedni druge, razmenjivati informacije i pomoći jedni drugima.

POPUNITE OBRAZAC ZA REGISTRACIJU I POSTANITE ČLAN UDRUŽENJA - OVDE